Türilt pärit näitleja pälvis Ugala kolleegipreemia

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klaudia Tiitsmaa lavastuses „Soo“.
Klaudia Tiitsmaa lavastuses „Soo“. Foto: Gabriela Liivamägi

Eile tähistas Ugala teater oma 98. sünnipäeva. Piduliku päeva kulminatsiooniks oli kolleegipreemiate välja kuulutamine, mis selgusid majasisese hääletuse tulemusel. 

Parimaks naisnäitlejaks valiti Türilt pärit Klaudia Tiitsmaa rollide eest lavastustes „Nähtamatu daam“ ja „Krdi loll lind“. Parimaks meesnäitlejaks valiti Martin Milli(Cosme lavastuses „Nähtamatu daam“ ja Koss lavastuses „Krdi loll lind“).
Parim lavastaja oli kolleegide hinnangul Taago Tubin, kelle käe all jõudis 2017. aastal lavale „Krdi loll lind“ ja „Sätendav pimedus“.
Parima kujundaja preemia pälvis lavastuse „Krdi loll lind“ muusikaline kujundaja Lauri Lüdimois.
Eripreemia „Särav suts“, mis antakse välja eriliselt meeldejääva kõrvalosa, väikerolli või muu lavalise ülesastumise eest, sai Ringo Ramul (Semm lavastuses „Krdi loll lind“ ja rolli eest Lehm lavastuses „Vai-vai vaene Vargamäe“).
Parimaks majatöötajaks hindasid kolleegid teenindusjuhi Eleri Helimetsa ning parimaks uueks tulijaks Anni Zuppingu.
Parimaks lavastusala töötajaks valiti lavastusala juht Pille-Riin Lillepalu, kes sai selle auhinna juba kolmandat korda.
Kolmandat korda pälvis kolleegide tunnustuse südamega tehtud töö eest ka Ugala teatri korraldusjuht Heigo Teder.
Trupijuhi eripreemia ehk enim etendusi andnud näitlejad olid 2017. aastal Vilma Luik (104 etendust) ja Rait Õunapuu (118 etendust).
Erilise kolleegipreemiaga tunnustas Ugala teatri kollektiiv teatrijuht Kristiina Alliksaart Ugala teatri maja renoveerimisprotsessi juhtimise eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles