PERH ja Järvamaa haigla sõlmisid koostöölepingu

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Põhja-Eesti Regionaalhaigla (PERH) ja Järvamaa haigla allkirjastasid esmaspäeval partnerluse raamlepingu, millega vormistatakse senine koostöö kahe haigla vahel ning otsitakse uusi koostöövõimalusi.

"Partnerlusleping on haiglate võrgustumise mahe vorm, mis areneb ja süveneb sedamööda, kuidas haiglad suudavad defineerida ühiseid huvisid," ütles PERH-i juhatuse esimees Agris Peedu pressiteate vahendusel. "Personaliküsimuste kõrval pean oluliseks koostööd ravikvaliteedi tagamisel," lisas ta.

Erialade siseselt on PERH-i ja Järvamaa haigla vahel koostööd olnud ka varasemalt ning PERH-i eriarstid on Järvamaal abiks käinud. Lisaks on Järvamaa Haigla varem sõlminud koostöölepingud Tartu Ülikooli Kliinikumi ja Ida-Tallinna Keskhaiglaga. Senise koostöö peamine eesmärk on olnud võimaldada patsientidele vastuvõtte neil erialadel, millistel haiglal endal arste ei jätku või ei suudeta kindlustada kohapeal arstile täit koormust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles