Nopi Üles tõi noorsootöötajale tunnustuse

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riin Luks.
Riin Luks. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paidelane Riin Luks, kes töötab Eesti avatud noortekeskuste ühenduses toetades noorte algatusi Nopi Üles tegevuste kaudu, on üle-eestilisel konkursil aasta noorsootöötaja nominent.

Nopi Üles projektijuht Riin Luks jagab noortele oma idee elluviimiseks nii üldist koolitust kui ka individuaalset nõustamist, samuti teabe viimist selliste võimaluste kohta võimalikult paljude noorteni.

Kui idee ei kvalifitseeru Nopi Üles tingimustele, otsib ta teisi võimalusi, et noored saaksid siiski mõtted ellu viia, seisab Eesti Noorsootöökeskuse koduleheküljel olevas põhjenduses.

2017. aastal oli esimene täispikk aasta Nopi Üles formaadis noorte omaalgatuste elluviimise toetamisel. Esimese 10 kuuga viidi ellu 56 ideed ning tegevustest saab osa üha enam noori. Nopi Üles hästi toimivat ja noorte seas populaarset formaati omaalgatuste elluviimisel on märganud ka teised partnerid, mis võimaldab omakorda kaasata veel enam noori.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles