Paides tegutseb uus piirkonnapolitseinik

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Käesolevast aastast on Järvamaa igas omavalitsuses piirkondliku politseitööd tegemas kaks piirkonnapolitseinikku varasema ühe asemel. Selle aasta algusest on Paide linna (ka Roosna-Alliku ja Paide piikond) piirkonnapolitseinik Eeva Õun (tel: 5558 1763; e-post: eeva.oun@politsei.ee; Paide linnakodanike vastuvõtuaeg on endiselt K kell 09.00-10.00 Paide politseijaoskonnas, Tallinna 12).

Paide politseijaoskonna piirkonnavanem Priit Söörd selgitas, et viimasel ajal ei möödu aastat, kui politseitöös ei toimu muutusi. "Erand ei ole ka aasta 2018. Lõpplahenduse on saanud haldusreform, millest tulenevalt korrastab oma tegevusi ümber ka politsei. Kogukonna turvalisuse huvides on positiivne, et 2016. aastal ametisse asunud uue valitsuse koalitsioonileppest tulenevalt on võimalus politseiridadesse saada juurde lisakohti piirkonnapolitseinike näol."

"Samas olen ka mina jätkuvalt kättesaadav kogukonnaliikmetele ja koostööpartneritele nende murede ja probleemidega tegelemisel. Minuga saab kontakti telefonilt 5855 3809 ning kirjutada priit.soord@politsei.ee."

Kiireloomuliste juhtumite puhul, mis nõuavad politsei kiiret sekkumist, helistada lühinumbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles