Liigsed mänguasjad võib posti panna ja uude koju saata

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiina Oraste

Heategevusprojekt aitab üksikuks jäänud leludele uue kodu leida. Selleks tuleb need panna Omniva pakiautomaati.

Omniva alustas koostöös mitme abiorganisatsiooniga heategevuskampaaniaT “Leiame Mõmmikule uue kodu”, mille raames saavad lapsed ja lapsevanemad oma pere kasutuseta jäänud mänguasjad pakiautomaatide kaudu tasuta teistele lastele annetada.

Ettevõte põhjendas kampaaniat sellega, et paljud õnnelikud lapsed saavad jõulude ajal rohkelt kingitusi, sealhulgas uusi mänguasju, kuid palju on ka neid lapsi, kelle kingikott jäi tagasihoidlikuks.

Mänguasjad saab igast Omniva pakiautomaadist tasuta abivajajatele teele panna, misjärel Omniva leiab neile uue elu ja kasutuse mõne toreda lapse käes. Mänguasjade tasuta saatmiseks tuleb end eelnevalt Omniva veebilehel kirja panna, mille järgselt saadetakse registreerunule kood ning juhised, kuidas mänguasjad tasuta teele panna. Unustada ei tohiks ka korrektset pakendamist, et mänguasjad ikka tervelt ning puhtalt uute omanikeni jõuaks.

Ettevõtte teatel on kõige sagedamini laste salasoovideks legod, klotsid, teema- ja tegelaskujud, lauamängud ning arendavad raamatud. Omniva tuletab meelde, et mänguasjad võiksid olla terved ja puhtad, sest nii nagu iga laps on õnnetu, kui mänguasi katki läheb, on nad ka õnnetud katkist mänguasja saades.

Kampaaniat korraldavad Omniva, MTÜ Naerata Ometi, MTÜ Aarete Laegas, Eesti Lasterikaste Perede Liit, Lasnamäe Sotsiaalkeskus, Kristiine Tegevuskeskus ning Tähetorni Lastekeskus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles