Viimane valla piirkonnajuht sai paika

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Tammik
Toomas Tammik Foto: Dmitri Kotjuh

Kui Järva vallas alustasid aasta algusest tööd neli piirkonda, olid juhid olemas vaid kolmel: Albu-Ambla piirkonda juhib Kuldar Tammik, Järva-Jaani piirkonda Uku Talvik ja Imavere-Koigi piirkonda Kaido Krause.

Eelmisest nädalast sai piirkonnajuhi ka Koeru – tuttavas majas Koeru teeninduskeskuses, kus varem asus Koeru vallavalitsus, alustas tööd Toomas Tammik, teatas Järva vald oma koduleheküljel.

Koeru kandi rahvas on hääletanud Tammiku vallavolikogu liikmeks juba kolmel korral, viimastel valimistel kogus ta 94 häält. Volikogust lahkus ta läinud aasta novembri keskel mõttega panustada rohkem aega ettevõtlusesse.

Tammik tunnistas, et kaalus otsust piirkonnajuhi kohale asuda põhjalikult. Kaalukeeleks sai soov oma piirkonna eest hea seista. „See ongi piirkonnajuhi ülesanne ja minu soov on, et kodukohal läheks hästi," lausus ta ning lubas Koeru kandi mured ja rõõmud ka vallavalitsusse viia. „Tõttöelda olen isegi veel veidi segaduses. Kuid teeninduskeskuse maja on rahvast täis, inimesed on motiveeritud, piirkond ja inimesed on tuttavad ja tegevusvaldkond selge – samade küsimustega tegelesin ka abivallavanemana. Esimene töö oligi korraldada piirkonnas lumetõrjetööd."

Tammik lõpetas 2009. aastal Koeru keskkooli ja eelmisel aastal magistratuuri Tallinna Ülikoolis kehakultuuri erialal.

Koeru piirkonnajuhi Toomas Tammikuga saab kontakti tel 5307 1685 või e-kirja teel toomas.tammik@jarva.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles