Eesti muusikud kutsuvad üles aitama kolme lapse ema võitlust ajukasvajaga

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kanal 2 uudistesaates "Reporter" esitletud Toomas Vanema ja Aapo Ilvese uue laulu «Head uut aastat» esitajad Karl Madis, Anne Veski, Kadi Toom, Luisa Värk, Uku Suviste ja Hendrik Norman ning ansambel Karavan kutsuvad inimesi üles toetama Paides elava kolme lapse ema Kristi võitlust ajukasvajaga. 

Kristi (39) loo tõi hiljuti avalikuks ka vähiravifond «Kingitud elu», kes levitas abipalvet toetada noore naise kallist ravi Facebooki ja kodulehe vahendusel. 27. jaanuaril kl 18 korraldab Kristi aitamiseks Paide muusika- ja teatrimajas heategevusliku kontserdi ka Paide segarahvatantsurühm Loomisel, kelle ridades Kristi enne haigust tantsis.

Vähiravifondi «Kingitud elu» juhataja Toivo Tänavsuu ütles Reporterile, et Kristi ise ja tema perekond ise ei soovinud avalikkuse ees üles astuda. «Vähiravifond on Kristi paranemist toetanud möödunud aasta algusest ja see on osutunud tõhusaks,» täpsustas ta.

Seetõttu on Tänavsuu olukorraga hästi kursis. Ta rääkis, et Kristi käis viimati detsembris arsti juures, kus analüüsid näitasid, et haiguse kulg on peatunud. «Varasemate tulemustega võrreldes selgus isegi, et kasvaja on vähenenud,» märkis ta.

Vähiravifond on Kristi paranemist toetanud möödunud aasta algusest ja see on osutunud tõhusaks.

Tänavsuu teada on Kristi tegus ning toimetab oma kodus nii palju kui tervis vähegi lubab. «Tema ravi jätkub ja just selle tarvis ongi vaja koguda raha,» sõnas ta.

Raha saab annetada helistades telefonidel

900 4005 - 5 eurot

900 4010 - 10 eurot

900 4050 - 50 eurot

Kristit saab toetada ka annetusega läbi panga. Makse selgitusse märkida "Kristi raviks". Rohkem teavet leiab www.kingitudelu.ee/annetajale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles