Sünnipäevapidu raputas vaatajate südameid

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heategevusliku etenduse viimase ja kõige südamlikuma tantsu «Teineteisele» pühendasid Loomisel tantsijad oma kunagisele liikmele Kristi Natusele, kelle võitlust ajukasvajaga nad palusid kontserdi külastajatel toetada.
Heategevusliku etenduse viimase ja kõige südamlikuma tantsu «Teineteisele» pühendasid Loomisel tantsijad oma kunagisele liikmele Kristi Natusele, kelle võitlust ajukasvajaga nad palusid kontserdi külastajatel toetada. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide segarahvatantsurühma Loomisel viienda sünnipäeva kontsertetendus «Meie oma lugu» jutustas vaatajatele sõprusest, hoolivusest, armastusest, tantsurõõmust, aga ka raskustest, mis käivad eluga kaasas.

Laupäevasel etendusel tuli esitamisele 17 tantsu, millest suurem osa olid rühmale omaselt nooruslikud ja särtsakad. Juba poole kontserdi peal naiste põsed punetasid ja meeste laubad pärlendasid, kuid tempo püsis ikka peal.

Hingetõmbepause andsid peaesinejale Paide ühisgümnaasiumi noorterühmad ja vilistlaste rühm Seltskond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles