Just need ettevõtted esindavad Järvamaad turismiaasta tähtsündmusel

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tourest
Tourest Foto: Liis Treimann

9.- 11. veebruaril 2018 toimub Eesti Näituste paviljonides turismimess TOUREST, mis on sel korral eriti pidulik ja pühendatud Eesti100le.  Eesti siseturismi hallis on koos teiste  maakondade eksponentidega väljas ka Järvamaa ettevõtted.

 

Kolmandat aastat järjest kasutab Järvamaa turismimessil tunnuslauset „Üks tee, mitu sõpra", et tutvustada siseturistile ühisprogramme, mis on kokku pandud Järvamaa ettevõtete poolt. 

Messil osalevad 13 turistile töötavat ettevõtet üle Järvamaa:  Ajakeskus Wittenstein ja Järvamaa muuseum, Eesti Piimandusmuuseum, Eesti Ringhäälingumuuseum, Eesti Jalgrattamuuseum, A.H. Tammsaare muuseum Vargamäel, Kassiaru puhkemaja, alpakakasvatustalu Wile farm, Türi muuseum, Türi elamuspark, Kilplaste küla, kõik Järva-Jaani muuseumid, Roosna-Alliku mõis ja uustulnuk Hindreku talu ja peomaja. Järvamaa Turismiinfokeskus seisab hea kogu maakonna turismirahva eest. Kokku reklaamib oma ettevõtet kolmel messipäeval ligi 25 Järvamaa inimest.

Loe edasi siit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles