Just sellised auhinnad ootavad Tammsaare lugejapreemia võitnud kirjameest

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Age-Li Liivak teatab, et rahva eelmise aasta lemmik oli  ja seega A. H. Tammsaare lugejapreemiat väärib Marek Kahro põnevusromaan «Kuradil on lapse nägu».
Age-Li Liivak teatab, et rahva eelmise aasta lemmik oli ja seega A. H. Tammsaare lugejapreemiat väärib Marek Kahro põnevusromaan «Kuradil on lapse nägu». Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Laupäeval kuulutas A. H. Tammsaare lugejapreemia konkursi hindajatekogu välja teose, mis pälvis eelmisel aastal endise Albu valla lugejate seas enim tähelepanu ja kiidusõnu.

 

Hindajatekogu liige Age-Li Liivak ütles, et seekord tegid nad üksmeelse otsuse ja andsid 2017. aastal ilmunud raamatutest tunnustuse Marek Kahro põnevusromaanile «Kuradil on lapse nägu».

Järva valla A. H.Tammsaare nimelisi lugejapreemia võitja kuulutatakse välja alati enne Tammsaare rahvamatka starti Järva-Madisel. Preemia antakse kätte kontsertaktusel 24. veebruaril kell 15 Albu mõisas. Preemia suurus on 500 eurot ja sellega kaasneb purk õuna-pohlamoosi, Anton Hanseni lemmikut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles