Maanteeamet pakub võimalust tellida tasuta liikluskoolitust

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklus. Pilt on illustratiivne.
Liiklus. Pilt on illustratiivne. Foto: Marko Saarm

Maanteeamet pakub võimalust tellida eakate ühendusele tasuta liiklusohutuse koolitust. Liiklusloeng võib toimuda ka hooldekodu klientidele, puuetega inimeste koja liikmetele, sotsiaalmajadele või eakate ohutuspäeva ühe osana jne.

 

Kevadel läbiviidavas loengus: Millistele nõuetele peab vastama kasutatav jalgratas. Ülevaade jalgratturi turvavarustusest ja selle kasutamine. Võimalusel jalgrattal näitlikustamine (soovitame võimalusel kasutada koolitatavate ratast) ja kohaletulnute rataste ülevaatamine ja puuduolevate kohustuslike elementide lisamine.

Sügisel läbiviidavas loengus: Praktiline õppus helkuri vajalikkusest. Helkuri tööpõhimõte, ülevaade erinevatest helkuritest, millal ja kuidas helkurit kanda. Erinevate helkurite näidiste tutvustamine. Võimalusel koolitusel osalenute üleriiete ülevaatamine ja puuduolevate helkurite külge panemine.

Tasuta liiklusloengut on võimalik tellida 4. veebruar 2018. Sooviavaldus koos klubi nime, aadressi ja kontaktisiku andmetega (nimi, tel, e-post) tuleks saata e-posti aadressile diana.okas@mnt.ee.

Lisainfo!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles