Maadlejad selgitavad paremaid ja jagavad tunnustust

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maadlus.
Maadlus. Foto: Tairo Lutter

Pühapäeval kl 11.30 on Koeru keskkooli võimlas Järvamaa meistrivõistlused vabamaadluses. Ühtlasi tunnustatakse seal klubi 2017. aasta paremat noort ja täiskasvanut.

 

«Parim täiskasvanu on Keijo Orgvee, tema nimi graveeritakse austusavaldusena Jaan Rootsi pronksbüstile,» ütles maadlusklubi Järvamaa Matimehed treener Mati Sadam. «Eesti täiskasvanute meistrivõistlustel tuli ta pronksile. Samuti oli ta rannamaadluse meistrivõistlustel medalil. Need kaks tulemust said määravaks.»

Parimaks nooreks kuulutati ja oma nime saab Endel Vanaisaku büstile Janno Uusmaa. Need pole nädalavahetusel meie maadlejatele ainsad võistlused. Laupäeval sõidetakse kõige nooremate maadlejatega Viljandisse Eesti laste karikavõistluste etapile.

10. veebruaril ootavad Valgas ees aga Eesti meistrivõistlused vaba-, kreeka-rooma ja naistemaadluses. 17. veebruaril jätkub Paikusel seeriavõistlus «Nublust Nabiks».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles