Veebruari maleõhtu võitis Mihkel Vohla

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Veebruarikuu Wabalinna maleturniiril oli seekord alistamatu Mihkel Vohla, kes kogus maksimaalsed viis punkti. Teiseks jäi ühe kaotusega leppinud Viljar Pennert ja kolmandaks tuli kolme punktiga Kaiu Truberg, kellel oli võrdsete punktide korral konkurentidest parem koefitsient.

„Maleõhtul oli mõõtu võtmas üheksa võistlejat ja ka seekord lisandus üks debütant, mis teeb ainult head meelt. See näitab, et meie tegevus malekultuuri edendamisel kannab tasapisi vilja ja ka uued harrastajad leiavad tee maleõhtutele,“ kommenteeris maleõhtute korraldaja Priit Värk.

„Enda töiste tegemiste tõttu hilinesin turniirile ja pidin leppima pealtvaataja rolliga,“ selgitas ta enda mitteosalemist.

Värk ütles, et pühapäeval (8.02) toimuvad Järva Talimängud Aravatel ning Paide linna viieliikmelisest malevõistkonnast neli on pidevad Wabalinna maleõhtutel osalejad.

Maleturniirid toimuvad tänu Rahandusministeeriumi kohaliku omaalgatuse programmile ja Kultuurkapitalile ning järgmine Wabalinna maleõhtu on plaanis korraldada märtsi alguses. „Jooksvat infot turniiride kohta saab Facebookist Paide Maleklubi lehelt ja minu e-mailit priit.vark@gmail.com „ lõpetas ta.

Veebruarikuu maleõhtu tulemused

1. Mihkel Vohla 5

2. Viljar Pennert 4

3. Kaiu Truberg 3

4. Kristo Klaus 3

5. Vladimir Pennert 3

6. Robin Randrüüt 2

7. Tony Vitik 2

8. Arvi Kaasik 2

9. Sirli Randmäe 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles