Paide koolide tantsurühmad ootavad kogukonna toetust

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolitants Paides
Koolitants Paides Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Reedel Paide muusika- ja teatrimajas aset leidnud Koolitantsu Järva- ja Raplamaa tantsupäeval valisid pealtvaatajad TV3 publiku lemmiku hääletusele kaks tantsu. Nüüd ootavad kaks Paide kooli poolehoidjatelt rohkearvuliselt hääli, et jõuda teleekraanile.

TV3 publiku lemmiku hääletusele pääsesid Paide gümnaasiumi tantsijate kava "Laupäeva lõunast" ja Paide ühisgümnaasiumi kava "Zetopop".

Paide gümnaasiumi huvijuht Helen Trug ütles, et tantsu "Laupäeva lõunast" tegi noortele tuntud tantsuseadja Andre laine ning noored suutsid seda tantsida hea energia ja emotsiooniga. "Küllap jäi see saalisolijaile silma ning nad andsid oma hääle, et just see tants pääseks edasi TV3 veebihääletusele," märkis ta.

Paide ühisgümnaasiumi kava "Zetopop" juhendaja Karin Kitt nentis, et nende eesmärk oli laval üks äge noorte setopidu püsti panna ja see neil ka õnnestus. "Oli näha, et noored tundsid tantsust rõõmu," märkis ta. Et rõõmsameelne rahvalike sugemetega tants pääseb finaali, saab üheks publiku lemmikuks ja pääseb edasi TV3 veebihääletusele, oli Kiti ütlust mööda suur üllatus.

Mõlema kooli tantsijad, nende juhendajad ja lapsevanemad kutsuvad paidelasi üles andma laste lahedatele tantsudel oma hääl. Iga nädala kaks enim hääli saanud tantsu jõuavad finaali ehk TV6 otse-eetrisse 14.aprillil, kus Koolitantsu Rahva Lemmik selgub SMS-hääletuses.

Oma hääle saad anda siin

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles