Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2018/02/02/7535389t1hc4e3.jpg)
Pizzarial on kevadpealinnas täitunud aasta ja söögikoha eestvedaja Kaido Lepik leidis, et on õige aeg tulla tagasi esimese unistuse juurde hakata Paides pakkuma ratastel toidukioskist töömehelõunaid.
Kaido Lepik alustas toiduhaagisest töömehelõunate pakkumist ESPAKi ehituskaupluse juures eelmise nädala keskel. "Kui avapäeval oli suurem osa klientidest ESPAKI poe enda töötajad, siis teisel tegutsemispäeval sattus klientide hulka ka töömehi, niisama uudistajaid ja muid lõunalisi," selgitas ta. "Vara veel öelda, kuid tundub, et panin toidukioski asukohavalikuga päris täppi. Ootamatult hästi on läinud."