Türi pitsameistri toiduhaagis koges Paides soovitud vastuvõttu

Kaido Lepik, toiduk?ru, j?relhaagis

FOTO: Dmitri Kotjuh / Jarva Teataja/

  • Toidud valmivad Türil
  • Hinnaskaala varieerub kahest kuue euroni

Pizzarial on kevadpealinnas täitunud aasta ja söögikoha eestvedaja Kaido Lepik leidis, et on õige aeg tulla tagasi esimese unistuse juurde  hakata Paides pakkuma ratastel toidukioskist töömehelõunaid.

Kaido Lepik alustas toiduhaagisest töömehelõunate pakkumist ESPAKi ehituskaupluse juures eelmise nädala keskel. "Kui avapäeval oli suurem osa klientidest ESPAKI poe enda töötajad, siis teisel tegutsemispäeval sattus klientide hulka ka töömehi, niisama uudistajaid ja muid lõunalisi," selgitas ta. "Vara veel öelda, kuid tundub, et panin toidukioski asukohavalikuga päris täppi. Ootamatult hästi on läinud."

Ehituspoe vasakusse külge jääv toiduhaagis on esialgu töös esmaspäevast reedeni kella 10st 18ni.

Loe kõiki artikleid

Oled juba tellija? LOGI SISSE või SEO LEHE TELLIMUS

Loe ka neid

Tagasi üles