45. Tartu Maraton toimub täies mahus originaalrajal

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
45. Tartu maratoni 63 kilomeetri distants saab pühapäeval Otepäält stardipaugu kell 9.
45. Tartu maratoni 63 kilomeetri distants saab pühapäeval Otepäält stardipaugu kell 9. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Tartu Maratoni korraldajad otsustasid tänasel koosolekul, et sel pühapäeval aset leidev 45. Tartu Maraton toimub täies mahus klassikalisel Otepää-Elva vahelisel trassil.

 

„Otsus tugineb Avatud Raja sõitude käigus läbiviidud rajavaatlusele, hinnangule raja hetkeolukorra suhtes ja selle nädala ilmaprognoosile. Praegused ilmaennustused näitavad stabiilsete olude jätkumist maratonini,“ ütles võistluste direktor Indrek Kelk.

Mis seisus on rada? „Valdav osa rajast on heas seisus. Raja viimasel neljandikul on mõni üksik kehvem koht, mida püüame pühapäevaks käsitööga parandada, aga üldpilt on siiski väga hea,“ sõnas Kelk.

Tartu Maratoni 63 km distants saab pühapäeval Otepäält stardipaugu kell 9.00, lühema ehk 31 km suusatajad stardivad Arulast kell 12.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles