Maakonna kõrgeim autasu anti kahele inimesele

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimene koolikell Paide ?hisg?mnaasiumis
Esimene koolikell Paide ?hisg?mnaasiumis Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

21. veebruaril toimub Paide muusika- ja teatrimajas Eesti Vabariigi 100. aastapäevale pühendatud pidulik kontsertaktus, kus Pipi-Liis Siemann annab välja kaks Järvamaa Vapimärki. Tänavused vapimärgi saajad, kes on silmapaistva töö ja tegevusega oluliselt kaasa aidanud maakonna arengule, on Keskkonnaameti vee peaspetsialist Milvi Aun ja Paide ühisgümnaasiumi direktor Kersti Laastau.

Milvi Auna esitasid Järvamaa Vapimärgile Keskkonnaameti peadirektori asetäitja Erik Kosenkranius, Paide Vesi AS juhatuse liige Jaan Madis, Türi Inner Wheel klubi president 2017-2018 Elle Raudsepp ja orienteerumisklubi JOKA juhatuse liige Paul Poopuu.

Taotluses märgib Erik Kosenkranius, et Milvi Aunal on pikaajaline ja tulemuslik panus Eesti keskkonnahoidu. „Pühendunud ametnikutöö tulemusena on Milvi Aun aidanud kaasa Eesti veekogude seisundi parendamisele ja keskkonda säästva maaelu arengule. Oma väärtushinnangute ning avatud suhtlusega on ta eeskujuks ja mentoriks mitmetele noorema põlvkonna ametnikele, toetades sellega nii Eesti riigi professionaalse ametkonna arengut kui valdkonna laiemat populariseerimist,“ ütleb Kosenkranius. Jaan Madis lisab, et Milvi Aun on andnud märkimisväärse panuse selleks, et Eesti inimesed saaksid juua puhast ja tervisele ohutut vett, seda nii praegu kui ka tulevikus, ta on olnud aktiivselt kaasatud Järvamaa veemajanduse arendamise tegevustesse. Milvi Aun on osalenud Eesti veemajanduskavade koostamisel ja hetkel on vastutav peaspetsialist nende elluviimisel. Lisaks sellele on täna tema koordineerida Eestis ka veekaitse põllumajanduses. Ta on tunnustatud koolitaja veemajanduse teemadel nii Järvamaal kui ka Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles