Järvamaa ettevõte esitleb end maailma suurimal messil

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Pagar maailma suurimal toiduainetemessil Gulfood.
Eesti Pagar maailma suurimal toiduainetemessil Gulfood. Foto: Enterprise Estonia

EAS viis Eesti ettevõtted esimest korda maailma suurimale toiduainetetööstuse messile Gulfood, mis toimub Dubais. Kuue Eesti ettevõtte seas on messil esindatud ka Järvamaal tegutsev Eesti Pagar.

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) korraldas esimest korda Eesti ettevõtete ühisstendiga osalemist Dubais 18.-22. veebruarini toimuval maailma suurimal toidu- ja joogisektori messil Gulfood 2018. Eesti ettevõtetest osalevad AS Balsnack International Holding, EBM Grupp AS, Eesti Pagar AS, Salvest AS, AS Solbritt ja Valio Eesti AS.

EASi ühisstendide projektijuhi Karin Alliksaare sõnul on toidu- ja joogisektori messil Gulfood 2018 osalemine Eesti ettevõtjatele väga oluline ning sinna pääsemiseks on tehtud juba pikalt koostöös Toiduliiduga. „Araabia Ühendemiraadid ning sealse regiooni turg laiemalt on meie ettevõtjate jaoks huvipakkuv piirkond. Gulfood annab neile väga hea võimaluse leida koostööpartnereid nii sealselt turult kui ka maailmast laiemalt,“ lisas Alliksaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles