Ehitusmaterjalitootja kasvatas hoogsalt müügikäivet

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakret O
Sakret O Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Ehitusturu õitseng tõstis eelmisel aastal ehitusmaterjalitootja Sakret müügikäibe Eestis 6 miljoni euroni, teatas ettevõte. Sakreti kaubamärgiga toodete müügimaht kasvas mullu 13 protsenti.

“Auditeerimata andmetel kasvas Sakret OÜ käive 2017. aastal 6 miljoni euroni, olles aasta varem 5,7 miljonit eurot. Ehitusbuumist tingitud nõudlus suurenes terve tootevaliku lõikes ning kuivsegude portfell tegi korraliku tulemuse. Ehituse kõrghooajal töötasime nõudluse rahuldamiseks kahes vahetuses,” ütles Järvamaal Mäos kuivsegusid tootva ettevõtte tegevjuht Kaspars Pacēvičs.

“Kui Eesti majanduskasv oli mullu kolmandas kvartalis aastaarvestuses 4,2 protsenti, siis peamise panuse andis sellesse ehitussektor, mille osa SKT kasvust oli 1,0 protsenti. Usun, et aasta viimases kvartalis trend ei pöördunud ning ehitussektor säilitas juhtiva positsiooni,“ märkis Pacēvičs.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles