Treegeri kohvik pakkus vabariigi aastapäeva auks head paremat

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy

Eile kutsus Paide Treegeri kohvik oma kliente uudistama mida põnevat nad Eesti Vabariigi 100. aastapäeva auks pidulaudadele välja mõtlesid.

Treegeri kohviku juhataja Tiia Paosalu ütles, et kõik retseptid on inspireeritud Eesti temaatikast ja püütud teha võimalusel sini-must-valgetes värvitoonides. «Selline uute toitude välja mõtlemine on tavatööle tore vaheldus ja pakub klientidele uusi võimalusi, mida pidulaudadele tellida,» põhjendas ta, miks sellist uute toitude tegemist ja tutvustamist aeg-ajalt ette võetakse.

Paosalu lisas, et kuna on Eestile nii oluline kuu, siis püüdsid nad ka toitude tooraines olla võimalikult eestilähedased. «Nii näiteks on tort tehtud kamakreemi ja koduste punaste sõstardega, suupistetes on heeringas, sprott, suitsulõhe ja vutimunad. «Tegelikult on meie tavapärane menüü ka vägagi kodumaise tooraine keskne ja eestlase maitsemeelele tuttav. Kõike mida vähegi annab, kasvatame ise,» sõnas ta.

Tagasi üles