/nginx/o/2018/02/21/7607055t1h3d93.jpg)
Ülehomme pakib Toosikannu puhkekeskuse peakokk Lauri Kabrits autosse viis kilogrammi kaua küpsenud hirve- ja teist sama palju põdraliha ning vurab Tartusse Eesti Rahva Muuseumi valmistama suupisteid presidendi vastuvõtule.
Ülehomme pakib Toosikannu puhkekeskuse peakokk Lauri Kabrits autosse viis kilogrammi kaua küpsenud hirve- ja teist sama palju põdraliha ning vurab Tartusse Eesti Rahva Muuseumi valmistama suupisteid presidendi vastuvõtule.
Et presidendi kantselei just Toosikannu välja valis ja oma suupisteid esitleda palus, oli põlisest järvalasest peakokale Lauri Kabritsale (43) meeldiv üllatus. «Küllap oleme oma ulukiliha valmistamise poolest kuulsad ja meie külastajate suust on kiidusõnad ehk levinud,» ütles ta.