Orienteerumisvõistlus tõi öisesse Paidesse palju seiklemist

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.paide.ee

Paide politseijaoskonna poolt eile korraldatud öine ohutus-orienteerumisvõistlus ÖÖ KEAT (programm "Kaitse end ja aita teist") toimus sel aastal Paide linnas.

 

Osalesid gümnaasiuminoorte ja täiskasvanute võistkonnad, kel tuli hilisõhtusel ajal käia mööda kontrollpunkte ja lahendada ülesandeid. Läbitud distantsi kogupikkuseks oli üle 13 kilomeetri.

Noortevõistkondade seas sai esikoha Paide Ühisgümnaasiumi võistkond, täiskasvanute arvestuses oli võidukas võistkond "Järvamaa".

Paide linnavalitsuse meeskond (Priit Värk, Siret Pihelgas, Annika Nõulik, Heigo Laaneoks ja Maarit Nõmm) saavutas kolmanda koha.

Kontrollpunkte korraldasid Paide politseijaoskond, Järvamaa päästeosakond, Eesti Punane Rist, Paide Gümnaasium, Paide Rattapood, Järvamaa Spordiliit, Keskkonnainspektsioon, Kaitseliidu Järva malev, Naiskodukaitse, Paide Avatud Noortekeskus, MTÜ Operation Lifesaver Estonia ja Järva Teataja.

Kokku osales ohutusvõistlusel 13 võistkonda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles