Türi otsib suveks kohvikupidajaid

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuido Saarpuu/Järva Teataja

2. juulil soovitakse taaskord Türi linna täita omanäoliste kodukohvikutega ning võõrustada lähemalt ja kaugemalt saabuvaid külalisi.

2. juuli on päev, kui kokandushuvilised ja mõnusa seltskonna nautijad saavad taaskord võimaluse näidata oma oskusi ja külalislahkust. Kõik, kellel mõte meeles mõlgub, et ise kohvikut teha ja külalisi vastu võtta, on aeg konkreetsemateks plaanideks, millega teistest kohvikutest eristuda, mida pakkuda ja millist meeskonda selleks vajate.

Tegutsemissoovist (kohviku aadress ja nimetus) ja esindaja kontaktist andke märku 8. märtsiks 2018 e-posti aadressil merle.ryytel@tyri.ee. Peale registreerumist plaanitakse kokkusaamise aruteludeks, kogemuste vahetamiseks ja kokkulepete sõlmimiseks.

Türi linna sünnipäeva on kohvikute päevaga tähistatud 2009. aastast. Kodukohviku eesmärk ei ole tulu teenimine, vaid sünergia ja südamega tehtud elamuste pakkumine. Ühine eesmärk on hoida kohvikute kvaliteeti, et tulemus oleks positiivne. Teiste kogemustest kuulete täpsemalt kohvikupidajate esimesel kohtumisel.

Küsimuste korral saatke e-mail merle.ryytel@tyri.ee või triin.parna@tyri.ee või helistage tel.: 5332 6401 (Merle Rüütel) või 512 5423 (Triin Pärna)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles