Töö- ja karjäärimess kolib tänavu uude kohta

Silvi Lukjanov
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kesk-Eesti töö- ja karjäärimess
Kesk-Eesti töö- ja karjäärimess Foto: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

Aastaid toimus tööd otsivatele ning töötavatele ja õppivatele inimestele suunatud mess aprillis ja Paides, tänavu aga mitte. Miks muutus tänavu messi koht selgitab töötukassa Järva osakonna juhataja Eha Tasang.

Esimene Järvamaa töömess toimus 2015. aasta 24. aprillil maakonnakeskuses Paides ja töötukassa Järva osakonna juhataja Eha Tasang sõnas tookord, et aprillis just seetõttu, et vanarahvaski valis just kevaditi uut töökohta. Mõttele kinnitust sai Tasang kümmekonnalt ümarlauale kogunenud tööandjalt. Kõik nägid toona ka töömessi kohana just maakonnakeskust Paidet, kus tutvustada end koolinoortele, kel tasub tulla uurima edasiõppimiseks erialasid, et saaks kodumaakonda tagasi tööle tulla.

Sama soov on töö – ja karjäärimessi korraldajatel tänavugi, ainult mööndusega, et neljas kord kohtutakse messil kuu aega varem ehk märtsis ja kohtki on maakonnakeskuse Paide asemel nüüd maakonna teine linn Türi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles