Mälumängurid käivad Säreveres mõnusalt aega veetmas

Silvi Lukjanov
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Türi piirkondlikule mälumängule koguneb juba aastaid kord kuus peaaaegu üks ja sama seltskond, sest neile lihtsalt meeldib vastata tuntud mälumänguri koostatud küsimustele.

Iga kuu esimesel reedel koguneb Säreveres veidi üle kümne neljaliikmelist võistkonda üle Järvamaa, et vastata tuntud mälumänguri Alar Särgava koostatud küsimustele. „Kui me isegi vastuseid ei tea, targemaks saame ikka,“ sõnas osaleja  Monika Tankler. „Meie näiteks soovime iga kord saada kümme punkti. Kõik ülejäänu on boonus ja vahet pole, et esikolmiku võistkonnad saavad punke üle kolme korra rohkem,“ lisas ta naerusuiselt.

Kaarel Aluoja sõnas, et mälumäng Säreveres on kui intellektide kokkutulek. „Kaks tundi väga kasulikult kulutatud aega. Rõõmustad nii siis, kui vastasime õigesti, kui siiski, kui saame õiget vastust kuuldes targemaks,“ sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles