Järvakad sõidavad Berliini

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hauptbahnhof ehk Berliini keskne raudteejaam mängib olulist rolli turismis ja linna argielus – just selle hoone läbi saabuvad tuhanded linlased ja külastajad nautima ostlemist, kultuuri ja rahvusvahelist gurmeed.
Hauptbahnhof ehk Berliini keskne raudteejaam mängib olulist rolli turismis ja linna argielus – just selle hoone läbi saabuvad tuhanded linlased ja külastajad nautima ostlemist, kultuuri ja rahvusvahelist gurmeed. Foto: Reuters / Scanpix

Homme, 6. märtsil sõidab ligi 40 Järvamaa LEADER tegevusgruppide liiget Saksamaale õppe- ja motivatsioonireisile.

MTÜ Järva Arengu Partnerid tegevjuht Silva Anspal ütles, et reisi eesmärk on anda tegevusgruppide liikmetele võimalus külastada Berliini turismimessi, tutvustada Järvamaad Berliini Eesti majas, leida kontakte edasiseks koostööks ning tutvuda Saksamaa LEADER projektide näidetega.

Tegevusgruppide liikmed teevad väljasõidu LAG Havelland LEADER piirkonda Wustermarki regiooni ja  LAG Havelland LEADER piirkonda Potsdami regiooni. Muude objektide hulgas külastatakse hotelli ja spordirajatisi, mis on saanud Leader toetust ja ning kohtutakse kohaliku Leader tegevusgrupi juhiga Scönewalde-Gileni Metsakoolis.

Loe edasi Järva valla koduleheküljelt siin!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles