Hõbemark saab lisatiraaži

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Omniva

Ostjate erakordselt suure huvi tõttu annab Omniva vabariigi aastapäevaks välja antud hõbedast postmargist välja lisatiraaži.

Hõbemargi lisatiraaž on 10 000 tükki, seega kujuneb puhtast hõbedast valmistatud margi lõplikuks tiraažiks 40 000 tükki, teatas Omniva. Varem ei ole Omniva erandkorras teemapostmargi tiraaži suurendanud.

"Esimesed 30 000 hõbemarki müüdi läbi vaid paari päevaga, kinkekarbis margid vaid mõne tunniga. Kuna tegemist on Eesti Vabariigi juubelile pühendatud margiga, on meie jaoks eriti oluline, et margi saaksid kõik, kes seda soovivad," ütles Omniva postiäri valdkonna juht Mari Allese. „Seetõttu otsustasimegi erandkorras lisatiraaži kasuks."

Lisatiraaži hõbemarke saab alates esmaspäevast osta Omniva e-poest. Lisaks jõuab järgmisel nädalal 4000 hõbemarki esialgsest tiraažist müügile ka enamikesse postkontoritesse üle Eesti. E-poes saab korraga osta kuni kolm hõbemarki.

Kuna lisatiraaž läheb tootmisse alles märtsikuu teises pooles, jõuavad tooted tellijateni aprilli lõpus. Lisatiraaži ei tule kinkekarbis markidele, neid jääb endiselt 5000 ja need on tänaseks läbi müüdud.

Eesti riigi 100. sünnipäevale pühendatud puhtast hõbedast on kujundanud kunstnik Indrek Ilves, kirjamargil on kujutatud suur riigivapp.

Margi nominaalhind 10 eurot, mõõdud 28 x 38 millimeetrit ning kaal 1,2 grammi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles