Külaülikoolis räägitakse sisekujundusest

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vähk: soe hall. Oled talveune spetsialist ja sinuheaolu on magamistoa rahuga otseselt seotud. Vali kahvatuhall sisekujundus, mis matkib su peegeldavat iseloomu ja aitab sul end mõnusalt välja puhata.
Vähk: soe hall. Oled talveune spetsialist ja sinuheaolu on magamistoa rahuga otseselt seotud. Vali kahvatuhall sisekujundus, mis matkib su peegeldavat iseloomu ja aitab sul end mõnusalt välja puhata. Foto: Vida Press

Laupäeval kl 10 on Vao seltsimajas särjekordne külaülikooli loengusari. Räägitakse sisekujunduse trendidest kaasajal. 

Hubane ja ilus kodu - trendid kooskõlas oma perest lähtuvate otstarbekate valikutega. Kodused värvivalikud - värvid abiks mõnusa keskkonna loomisel. Köök - kodu süda. Kuidas korraldada oma ideaalköök just endale käepäraseks? Kuidas pöörata piiranguid võimalusteks?

Lektoriks ruumikujunduse disainer Merike Kaunissaare.

PÄEVAKAVA: 

09:45 Saabumine

10:00 Koolitus

11:30 Ergutus ja suupiste paus

12:00 Koolitus

13:30 Lõpetamine, tagasiside osalejatelt

Osavõtutasu 5 eur kohapeal (hommikukohvi ja ergutuspausi suupistete katteks)

Eelregistreerimine: Annely Meerbach, kontaktid: e-post annely.meerbach@gmail.com või tel 5698 0886

Varem on Järvamaa külaülikooli raames toimunud koolitused: veebruaris Väätsa eakatekodus "Sotsiaalsed teenused igale eagrupile", detsembris Villevere koolimajas "Kultuurid, traditsioonid, uskumused" ja novembris Sõrandu külamajas "Inimese arengu psühholoogia. Laste kasvatus".

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles