Karinu proovirännak kutsub osalema

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karinu elamusmatk
Karinu elamusmatk Foto: AFP / Scanpix

Laupäeval keskpäeval saab Karinu külamaja juurest alguse kolmas Karinu proovirännak.

 

Tegemist on ennekõike rahvaspordisõpradele mõeldud ettevõtmisega, kus saab valida 15 ja 22km pikkuse raja vahel. 

Võistlusarvestuses osalevad need kel lisaraskus, meestel 15 kg, naistel 10 kg. Noortele ja vanematele spordisõpradele on rada 15 km, lisaraskusega 5 kg. Lisaraskusega saab seljakotti täita ka kohapeal. 

Raskuse kandmine ja võistlusmoment ei ole kohustuslik. Võitjaid ootavad auhinnad, samuti osalevad osalejad mitmete loosiauhindade loosimisel. 

Korraldajad kutsuvad inimesi Karinu proovirännakule kirja panema ürituse sotsiaalmeedia leheküljel või aadressile proovirännak@gmail.com. Osalustasuks on 2 eurot, seda saab tasuda kohapeal. Rada läbib erinevaid põnevaid kohti, selle käigus saab tutvust teha kohalike ettevõtjatega (Kubja ürditalu, Puhtavee teemapark puhke- ja joogikohtadena) ning matka lõpust ei puudu ka supisöömine.

Eelmisel aastal osales proovirännakul oma 200 inimest. Seoses vabariigi sünnipäevaastaga ootavad korraldajad matkalisi osalema lippudega ja/või lipuvärvides riietusega. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles