VIDEO: suure veoauto püstisikutamine kujutab endast hiigelpikka päästeoperatsiooni

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval kella 14.44 ajal sai häirekeskus teate liiklusõnnetusest Paide linnas, Pärnu-Rakvere-Sõmeru maantee 91. kilomeetril. Avarii tulemusel paiskus veoauto teele külili ning kaks sõiduautot põrkasid kokku. Alles hilistel õhtutundidel õnnestus veoauto lõpuks ratastele saada ja maantee tavapäraseks liikluseks vastastada. Vaata videot!

Foto: Kuido Saarpuu/Järva Teataja

Kohapeal töötavate politseinike sõnul hakkas Pärnu poole sõitev sõiduauto Citroëni juht sooritama vasakpööret. Citroënile sõitis otsa tema taga liikunud Volvo juht. Otsasõidu tagajärjel paiskus Citroën vastassuunavööndisse ja põrkas kokku Pärnu poolt tulnud veoautoga. Kokkupõrke tagajärjel kaotas veoauto juht masina üle juhitavuse ja suur auto paiskus sõiduteele külili. Citroëni juht viidi haiglasse kontrolli.

Politsei välijuht Heigo Tamsalu sõnul on liiklus maanteel peatatud ja ümbersõit toimub läbi Paide linna. Sedasama kinnitas ka Paide politseijaoskonna juht Margus Toomsalu, lisades, et tee jääb arvatavasti suletuks mitmeks tunniks. 

Paide operatiivkorrapidaja Andrei Rikberg ütles, et veoauto vedas ehitusvahtu. Veoauto laadung on sündmuskohal paiskunud osaliselt laiali. Veoauto oli juhi sõnul teel Kasahstani. 

Lääne päästekeskuse kommunikatsioonijuht Kristi Kais lisas, et avarisse sattunud masinatel on süttimisoht likvideeritud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles