Haigus muutis naistepäevakontserdi kava

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aukartus ja austus peab alati lava ja publiku vastu lavale minnes olema, sest saalis istujad saavad kohe aru, kas asja tehakse tõsidusega või «ülejala» tundega, teab pianist Johan Randvere, kes on üks Eivere klaverifestivali esinejatest.
Aukartus ja austus peab alati lava ja publiku vastu lavale minnes olema, sest saalis istujad saavad kohe aru, kas asja tehakse tõsidusega või «ülejala» tundega, teab pianist Johan Randvere, kes on üks Eivere klaverifestivali esinejatest. Foto: Toomas Huik / Postimees

Lauljatar Elina Netšajeva haigestumise tõttu ei saa tänane naistepäevakontsert kõlada väljakuulutatud moel, teatas Paide muusika-ja teatrimaja.

"Soovime Elinale kiiret paranemist ning loodame temaga kohtuda niipea kui see võimalikuks osutub. Anname teada," lubas Paide muusika-ja teatrimaja peaadministraator.

Direktor Ülle Müller täpsustas, et kindlasti otsivad nad võimalust uue kuupäeva paika panekuks. "Ka Elina Netšajeva ise oli väga õnnetu, et ta tulla ei saa," märkis Müller.

Vene romansside ja Puškini luule asemel saab publik täna nautida värvikat naistepäevakontserti, kus eesti laule ja romantilist klaverimuusikat esitavad Evelin Samuel ja Johan Randvere. "Nende endi seadetes ja suurepärases interpreteeringus kõlavad eesti lembelaulud ja lüüriline klaverimuusika. Tõotab tulla läbikomponeeritud ja armastust täis kontserdiõhtu," sõnas Laas.

Naistepäeva kontsert veini ja tordiga algab kell 19.

Ülle Mülleri sõnul otsustasid nad asenduskontserdi kasuks seetõttu, et piletiostnuid oli tõesti palju ning kõigini ei pruugi info laulja haigestumisest jõuda. "Kui inimesed on kohale tulnud, siis hea kontserdi nad ka saavad, kuigi teises võtmes," lausus ta.

Kes soovisid kindlasti vene romansse ja Elina Netšajevat kuulama tulla, siis uus kontserdi aeg selgub lähipäevadel ja täna kasutamata jäänud pilet kehtib uuel kontserdil.

Tänasest kontserdist loobujatelt ostetakse piletid tagasi märtsikuu jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles