Pildistamishuvilised järvakad veedavad laupäeva Haapsalus

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotokunstiringi juhendaja Andrus Kopliste selgitab täpselt, kuidas fotostuudios paika sättida valgus, seadistada fototehnika ning mis kõige tähtsam – modelliga peab hea koostöö olema. Üleval mõned pildid kolmapäevasest fotosessioonist.
Fotokunstiringi juhendaja Andrus Kopliste selgitab täpselt, kuidas fotostuudios paika sättida valgus, seadistada fototehnika ning mis kõige tähtsam – modelliga peab hea koostöö olema. Üleval mõned pildid kolmapäevasest fotosessioonist. Foto: Dmitri Kotjuh

Igas maakonnas toimub laupäeval heategevuslik Üleannetuse perepäev – nii kogub SA Tartu ülikooli Lastefond annetusi arendavaid teraapiaid vajavatele puudega lastele. Paides leiab heategevusliku eesmärgiga ettevõtmine aset laupäeval, 10. märtsil, mil Maksimarketis kell 10-13 head teha saab.

 

Järvamaa inimesi on laupäevaste perepäevadega seotud teisigi. Kodust kaugel tegutsevad näiteks Paide Huvikeskuse fotokunsti ringis käivad inimesed, kes pildistavad üleannetuse perepäeva Läänemaal- Haapsalus.

Fotoringi juhendaja Andrus Kopliste ütles, et Haapsallu lähevad nad viiekesi ning sealse korraldusteami kutsel. „Tegemist heategevusüritusega ja minu poolt vaadates on see õpilastele hea praktiline väljund,“ lisas ta juurde.

Kopliste on Järva Teatajale varasemalt öelnud, et fotoringis käib alates 2015. aasta sügisest huvikeskuses kord nädalas fotomaailma saladustega tutvumas kirju seltskond: näiteks päästjaametis töötav ja Järvamaa aasta isa tiitliga pärjatud mees, karjääriinfospetsialist, ettevõtte juht ja nii edasi. Kõigil on taust erinev,  aga huvi üks:  kuidas fotoaparaadist viimast võtta ja teha head fotot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles