Pilt: saatkonnas kõlas Türi naiste laul

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eesti saatkond Berliinis

Neljapäeval korraldas Berliinis asuv Eesti saatkond vastuvõtu, kus muusikalist meeleolu lõi Türi kultuurikeskuse ansambel Naized.

Lauluansambel sõitis Saksamaale koos ligi neljakümne Järvamaa LEADER tegevusgruppide liikmega, tegemist on õppe- ja motivatsioonireisiga, mille eesmärgiks on anda tegevusgruppide liikmetele võimalus külastada Berliini turismimessi, tutvustada Järvamaad Berliini Eesti majas, leida kontakte edasiseks koostööks ning tutvuda Saksamaa LEADER projektide näidetega.

Järvamaa tutvustamiseks viidi Berliini ka ülevaatlik foto- ja käsitöönäitus ning ansambli Naized muusika kaudu pakutakse muusikalisi tervitusi ja elamusi.

Õppe- ja motivatsioonireis saab teoks Järva Arengu Partnerid ja Lõuna-Järvamaa Koostöökogu projekti „Jätkusuutlik maaettevõtlus Järvamaa aktiivse tutvustamise toel“ raames.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles