Noormehed laulsid end esimeste sekka

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarel Orumägi
Kaarel Orumägi Foto: TV3

Telesaates "Eesti otsib superstaari" pääsesid eile eetris olnud teatrivoorust edasi ka kaks Järvamaa noormeest.
 

Eelvoorudest pääses edasi 60 osalejat, kes Rapla Kultuurikeskuses kohtunike ette astusid.  Eda-Ines Etti, Koit Toome ja Mihkel Raud valisid välja need 10 poissi ja 10 tüdrukut, kes pääsesid stuudiovooru, kust edasipääsu otsutab publik. Kümne parima noormehe sekka valisid kohtunikud Türi noormehe Kaarel Orumetsa ja Koigist pärit Mait Mikussaare.

Kaarel Orumägi ütleb enda tutvustuses, et unistab suurelt ja teeb kõik, et need unistused täituksid. "Olen laulmise ja laulukirjutamisega tegelenud juba väga kaua, aga pole enda jaoks seda ühte ja õiget stiili ning imagot leidnud. Ehk aitab see saade mul jõuda arusaamani, et kuidas edaspidi muusika minu ellu sobib," sõnas ta.

Mait Mikussaar aga märkis, et ei oota oma elult muud, kui olla osa Eesti muusikamaailmast. "Mul on hääl, mis on suuteline tegema suuri tegusid ja laulda erinevaid muusikastiile," usub ta.

Vaata saadet siit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles