Kutsehariduskeskus pakub taas midagi uut

Silvi Lukjanov
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Järvamaa kutsehariduskeskuses saab sel kevadel õppida taas midagi täiesti uut ja kooli juhtivõpetaja sõnutsi oskusi, mille järele tööturul on aina suurem vajadus.

Järvamaa kutsehariduskeskuse ehituserialade juhtivõpetaja Ivar Kohjus sõnas, et puidust välisterrasside ja -piirete ehitamise koolitus on neil kavas esmakordselt.

„Ehitusalal on oskustega spetsialiste alati vaja ja välisterrasse ehitada oskavaid spetsialiste on meilt küsinud mitmed ettevõtted. Sellel kevadel, siis avame kursuse,” lausus ta.

Kui kooli pottseppade ja korstnapühkijate täiendkoolituse kursused täituvad kiiresti, siis terrasside ehitamisest huvitunuid veel mahub gruppi.

„Iga uus asi vajab algul enam teavitamist, kuid usun, et õige varsti täitub seegi kursus sama kiiresti kui pottseppade oma, sest nende oskustega inimeste järele on tööturul aina suurem vajadus,” teadis ta.

Ehitusvaldkonnas pakub kool Kohjuse andmetel tasuta täiendkoolitustena oskuste lihvimise õpet 14 koolitusel. Kõik toimuvad nädalavahetusteti ja kestavad nii 20 kuni 80 tundi.

Esimesed kursused algavad juba sel nädalavahetusel. Täpsemat teavet saab siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles