Järvamaa teekond Credit24 meistriliigas sai selleks hooajaks läbi

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa võrkpalliklubi ja VK Biolars/Jelgava mäng Paide E-Piima spordihallis.
Järvamaa võrkpalliklubi ja VK Biolars/Jelgava mäng Paide E-Piima spordihallis. Foto: Germo Aabla

Sel nädalal peetakse Credit24 Meistriliiga veerandfinaalid, et selgitada 23.-24. märtsil Saaremaal Kuressaares toimuval finaalturniiril osalejad.

 

Veerandfinaalid peetakse kahe võiduni, vajadusel toimub otsustav kohtumine kõrgema asetusega meeskonna kodusaalis. Veerandfinaalpaarid moodustusid vastavalt põhiturniiri kohtadele: 1. vs 8., 2. vs 7., 3. vs 6., 4 . vs 5. 

Veerandfinaalide paarid: Saaremaa VK vs Jelgava Biolaras; Pärnu VK vs RTU/Robežardze; Bigbank Tartu vs Rakvere VK; Jekabpilsi Luši vs Selver Tallinn.

Järvamaa võrkpalliklubi oli viimases põhiturniiri kohtumises küll 3:2 võõrsil üle OC Limbaži/MSGst, kuid see nende lõppkohta ei muutnud. Võrkpalliklubi jäi ühisliigas kümnendaks ja play-off ei pääsenud.

Selged on ka pärast Credit24 Meistriliiga finaalturniiri peetavate Eesti meistrivõistluste veerandfinaalide paarid: Pärnu VK - TTÜ, Bigbank Tartu - Järvamaa VK ja Selver Tallinn - Rakvere VK. Veerandfinaalid mängitakse kahe võiduni. Credit24 Meistriliiga võitja Saaremaa VK tagas koha otse poolfinaalis. Eesti meistrivõistluste veerandfinaalid algavad 30. märtsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles