Paides peetakse Eesti meistrivõistluste etappi automudelismis

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuido Saarpuu/Järva Teataja

Eesti meistrivõistluste etapp automudelismis peetakse 17. märtsil Paide avatud noortekeskuses. Seal käib koos ka mudelismiring.

 

17. märtsil kell 10.00 toimub Paide Avatud Noortekeskuses esmakordselt automudelismi Juunior-liiga etapp.

Liiga võistlejate kriteeriumiks on see, et nad on raadio teel juhitavate autode võistukihutamisega tegelenud vähem kui kaks aastat. Võisteldakse 1/16 ja 1/18 mõõtkavas raadio teel juhitavate autodega. Sarja eesmärgiks on populariseerida automudelismi kui atraktiivset huvitegevust ning kasvatada järelpõlve Põhjamaade tasemeni jõudmiseks.

Lisainfo!

Paide avatud noortekeskuses tegutseb alates 2017. aasta septembrist automudelismiklubi, mis on noorte seas väga populaarne.

Noortekeskuse noorsootöötaja Riin Luks on Järva Teatajale öelnud, et igal neljapäeval kell 14 täitub kelder huvilistega ja neid tundub iga korraga aina rohkem olevat.

Automudelitega võidukihutamist on Paides saanud näha ka varasemalt. Veebrauris vabariigi aastapäeva eel korraldasid Randolf ja Tarmo Alt Paide vallimäe külje all mudelautode lumeraja võidusõidu, mis on sel alal erakordne ettevõtmine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles