Eesti Parim Toiduaine 2018 konkursil pälvis parima pagaritoote hõbemärgi Paides asuva AS Eesti Pagari toode.
Tellijale
Parima toiduaine konkursil võidutses Paides toodetav pagaritoode
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile Tallinnas toimunud Eesti Parim Toiduaine 2018 konkursi hindamisel selgusid esimesed viis toodet, millele omistati oma kategooria parima toote hõbemärk.
Eesti Parim Pagaritoode 2018 hõbemärgi pälvis Eesti Pagari Peedi-porgandi-pastinaagi-pihlaka Pehmik täistera palaleivake. „Hindamiskomisjonile avaldas muljet see, et Pehmik on tervislik ja maitsev ning vaatamata suurele 30 protsenti köögiviljasisaldusele siiski kvaliteetsele pagaritootele omaselt pehme, õhuline ja mahlakas,“ rääkis Potisepp.