Järva vald kutsub sotsiaaltöötajad kokku

Silvi Lukjanov
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäägri villa
Jäägri villa Foto: Erakogu

Haldusreformiga loodud suure valla algatus kutsuda sotsiaaltöötajad nende päeva puhul tänulõunale oli Ahula sotsiaalse varjupaiga juhile meeldiv üllatus.

Ahula sotsiaalse varjupaiga juht Marika Tuherm rõõmustas, et haldusreformiga loodud suur Järva vald hoolib neist. Hoolivuseks nimetab ta saadud kutset sotsiaaltöö päeva puhul tänulõunale, millele on alla kirjutanud vallavanem Rait Pihelgas. „Kui varasematel aastatel korraldasin ise oma viiele töötajale tänuürituse, siis tänavu kutsub meid kõiki kokku kohalik omavalitsus. Kõik valla sotsiaaltöötajad ühe laua taha. Minu jaoks näitab see suurt hoolivust ja on suureks tunnustuseks tehtava töö eest meile kõigile,” lausus ta.

Tänulõuna toimub 20. märtsil Jäägri villas, kuhu Tuherm sõidab Türil toimuvalt üleriigiliselt sotsiaaltöötajate päevalt. „Läheme Türile koos hooldaja Lea Tarassoviga, kelle esitasin aasta hooldustöötaja tiitlie,” täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles