Sotsiaalmeedias levib teave kadunud tüdrukust

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pime Paides
Pime Paides Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kui vahepeal võis välja lugeda, et 4. märtsil kodunt lahkunud 15-aastane Väätsa neiu on koju naasnud, siis nädala lõpul otsiti teda taas Facebooki vahendusel taga.

Paide politseijaoskonna piirkonnapolitseinik Eeva Õun täpsustas, et politseinikud on 15-aastase Alysa vanematega rääkinud. "Tüdruk ei ole kadunud, kuid tõsi on, et ta on korduvalt kodust lahkunud ega ole kokkulepitud aegadel koju tagasi läinud."

Õun selgitas, et vanemad on saanud teiste inimeste kaudu infot, kus tüdruk on liikunud ja kelle juures viibinud. "Oleme info tüdruku kohta edastanud ka meie noorsoopolitseinikule ja kohaliku omavalitsuse lastekaitsetöötajale. Olukorra lahendamise juures on kõige olulisem, et lapsevanematel on soov probleemi lahendada ja koostöös noorsoopolitsei ning lastekaitsega tuleb välja selgitada lapse sellise käitumise põhjused ja tagamaad,“ märkis Õun.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles