Eesti meistrid selgusid tehniliselt raskel rajal

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti MV lumelauakrossis 2018
Eesti MV lumelauakrossis 2018 Foto: Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskus

Laupäeval selgusid Eesti meistrid lumelaua-ja mäesuusakrossis. Korraldajad olid Valgehobusemäele ette valmistanud tehniliselt raske raja.

17. märtsil toimusid Valgehobusemäe suusa-ja puhkekeskuses esmakordselt Eesti MV lumelaua-ja mäesuusakrossis. Keskuse projektijuht Kalju Kertsmik täpsustas, et krossirada valmis tänu heale koostööle Ivar Kruusenbergiga ning võistluse tarvis valmistas Terasman AS spetsiaalsed stardiväravad, mis on ainulaadsed terves Baltikumis. "Tore, et nüüd olemas keskuses korralik krossirada, kus saavad harjutada kõik huvilised," rõõmustas Kertsmik, kelle ütlust mööda on lumelaua-ja mäesuusakrossirada oli tehniline ja nõudlik ning see tähendas, et meistritiitlile võistlevad sportlased pidid näitama oma head lumelaua ja mäesuusa valitsemist.

Meestest tuli Eesti mesitriks lumelauakrossis Matis Maltsar, II koha saavutas Kert Talu ning III koha Ivar Kruusenberg. Mehi osales võistlusel 14.

Juunior poisid tuli Eesti meistriks lumelauakrossis Jaagup Maidla. Teiseks jäi Ciroco Pikkor. "Selles vanusegrupis oligi kaks osalejat," märkis Kertsmik.

Kuni 14 aasta vanuste poiste seas oli 5 võistlejat ja eesti meistriks krooniti Mehis Udam Sander Siplegase ja Markus Ubalehe ees.

Kuna mäesuusatajaid oli võistlusel vaid kaks, jäid nende seas Eesti meistri tiitlid välja andmata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles