Politsei asemel teavitati peksmisest Facebookis

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Politsei taunib olukordi, kus inimene postitab võimaliku rünnaku kohta teate sotsiaalmeediasse koos asjaosaliste piltidega, kuid jätab politseile sündmusest teatamata.

Eile hakkas sotsiaalmeedias levima teade, mille kohaselt Paides, Ristiku 10 maja ees mänguväljakul peksis üks poiss tüdrukut korduvalt jalaga. "Tüdruk karjus appi täiest kõrist, kui aknale jõudsin oli kaklus läbi," seisis postituses. Praeguseks eemaldatud postituse juures oli ka pilt, ja viited võimalikule peksjale ja ohvrile. Kuigi laste näod ei olnud nähtavad, on politsei hinnangul võimalik lapsed tuvastada.

Paide politseijaoskonna välijuht Valdur Mõttus lausus, et juhtumist, mis oleks sarnanenud postituses kirjeldatule, ei ole politseile teada antud. "Andsime infot edasi kontrolliks Paide politseijaoskonna piirkonnavanemale," sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles