Isamaa ja Res Publica Liit jätkab Järvamaal endise juhiga

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IRL valimispidu Paides
IRL valimispidu Paides Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) Järvamaa piirkonna üheksa liikmeline juhatus otsustas jätkata järgmised kaks aastat senise esimehe Priit Värgiga.

Värk ütles, et kuigi sügisestel kohalikel valimistel esinesid IRLi valimisnimekirjad tublisti, siis loorberitele puhkama ei kavatse keegi jääda. «IRL Järvamaa kavatseb keskenduda omavalitsuste vastutustundlikule ja mõistlikule arendamisele. Haldusreformi järgselt on Järvamaa omavalitsused oluliselt muutunud ja maavalitsuse kadumisega langeb maakonna vedamise roll just neile. Kuna IRLi esindajad kannavad kõigis Järvamaa omavalitsustes ka valitsusvastutuse rolli, siis tööd ja omavahelist koostööd jätkub ohtralt,» rääkis ta.
Ta toonistas, et esimeses järjekorras tuleb Järvamaa ja kohalikud tegemised ning alles seejärel panustatakse aasta pärast toimuvatesse Riigikogu valimistesse.
IRL sai kahes omavalitsuses, Paides ja Türil, valimisvõidu, kus moodustati valitsused ning Järva vallas kuulutakse samuti valitsusse.  (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles