Taas hakatakse otsima Järvamaa aasta ema

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Leppoja/ Järva maavalitsus
  • Järvamaa aasta ema 2018 kuulutatakse välja nädal enne emadepäeva

Naiskodukaitse Järva ringkond ja Järvamaa omavalitsuste liit kuulutavad välja Järvamaa aasta ema konkursi, kandidaate saab esitada 6.aprillini.

Naiskodukaitse Järva ringkonna esinaise Kirsika Ilmjärve sõnul on Järvamaa aasta ema kandidaat Järvamaal elav naine, kes on pühendunud ja väärikas ema ning eeskujuks meile kõigile. „Kandidaate võivad üles seada nii üksikisikud, omavalitsused kui ka organisatsioonid ja ettevõtted ehk teisisõnu kõik, kes on märganud häid ning eeskujulikke Järvamaa emasid, keda tunnustada ning teistele eeskujuks tuua," sõnas Ilmjärv. Käesoleval aastal valime juba üheksandat korda aasta ema. Suurt rõõmu teeb, et senise Järva maavalitsuse asemel on meie koostööpartneriks sellest aastast Järvamaa omavalitsuste liit. Loodame ühiselt,et Järvamaa inimesed on valmis märkama ning julgema esitada tunnustamiseks neid, kelle kiitmiseks ning panuse hindamiseks jääb sõnadestki puudu.

Taotlused märgusõnaga „Aasta ema“, saata 6.aprilliks elektrooniliselt e-posti aadressile tene@naiskodukaitse.ee või paberkandjal aadressil: Väike-Pärnu 6b, Türi, 72211. Taotluse võib tuua ka isiklikult Järva maleva staapi. Taotlusele märkida märgusõna: Aasta ema

Taotlusele tuleb kirjutada aasta ema kandidaadi nimi, kontaktandmed, sünniaeg, elukoht, laste arv ja vanus ning vabas vormis põhjendus, miks esitatud isik tiitlit väärib. Lisada tuleb ka taotluse esitaja nimi ning kontaktandmed. Naiskodukaitsjatest ja ühiskonnas lugupeetud isikutest koosneval žüriil on õigus küsida esitatud kandidaadi kohta täiendavat arvamust teda tundvatelt isikutelt.

Järvamaa aasta ema 2018 kuulutatakse välja nädal enne emadepäeva. Varem on Järvamaa aasta ema tiitliga pärjatud Aile Pent, Ülle Pent, Miia Jürgen, Lii Sammler ja Tiiu Schüts, Elve Kask, Silva Kärner, Külli Huopolainen.

Aasta ema tiitel antakse üle Türi vallas 11.mai õhtul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles