Tööandjad otsivad võimekaimat tööandjat

Silvi Lukjanov
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on loo juures illustratiivselt
Foto on loo juures illustratiivselt Foto: Erakogu

Eesti Tööandjate Keskliit korraldab Võimeka Tööandja konkursi sooviga tunnustada tööandjaid, kes on toetanud vähenenud töövõimega inimesi.

Konkursiga Võimekas tööandja soovib Eesti tööandjate keskliit selgitada ettevõtte, kes on välja töötanud ja edukalt rakendanud mõnd leidlikku lahendust vähenenud töövõimega töötajate toetamiseks.

Eesti Tööandjate Keskliidu juhataja Toomas Tamsar soovib, et esile tõstetaks tööandjaid, kes on vähenenud töövõimega töötajaid toetanud, et ka teised ettevõtted saaksid sellest inspiratsiooni. „Vähenenud töövõimega töötajate näol on enamasti tegemist kõrgelt motiveeritud inimestega, kes soovivad anda oma panuse meie kõigi edusse. Ettevõtted, kes suudavad neid edukalt kaasata, on kindlasti tugevama konkurentsivõimega ning nendelt tasub õppida,“ toonitas ta.

Konkursiga on soov tunnustada ettevõtteid, kes on võtnud endale südame asjaks toetada vähenenud töövõimega töötajaid kui väärtuslikku personali. Tegemist võib olla füüsilise-, töökorraldusliku- või  sisekommunikatsioonialase lahendusega.

„Vähenenud töövõimega töötajate näol on enamasti tegemist kõrgelt motiveeritud inimestega, kes soovivad anda oma panuse meie kõigi edusse."

Kõik ettevõtted on oodatud konkursile kandideerima, täites selleks Tööandjate Keskliidu kodulehelt leitava ankeedi. Võimeka Tööandja konkursi võitja kuulutatakse välja 13. aprillil Eesti Personalijuhtimise Ühingu PARE aastakonverentsil "Vaate nurk".

Konkurssi korraldatakse koostöös Sotsiaalministeeriumi ja Personalijuhtimise ühingu PARE-ga. Konkurssi rahastab Euroopa Sotsiaalfond.

1917 asutatud Eesti Tööandjate Keskliit on Eesti ettevõtteid ja majandusharuliite koondav katusorganisatsioon, mis esindab otse ja läbi haruliitude üle 1500 ettevõtte, mis on tööandjaks enam kui 145 000 töötajale. Tööandjate missiooniks on aidata kaasa Eesti majanduse kasvule ja inimeste elatustaseme tõusule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles