Uute visioonide teemal võtavad sõna ka Järvamaa tippjuhid

Silvi Lukjanov
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põllumehed Olustveres
Põllumehed Olustveres Foto: Erakogu

Reedel kogunevad Eesti tipp-põllumehed Olustverre arutlema uute visioonide üle, et leida koos uusi võimalusi sektori kasvuks, paljude teiste seas astuvad kõnepulti ka kaks Järvamaal tegutseva ettevõtte tippjuhti.

Sel reedel kogunevad põllumajandussektori ettevõtjad ja valdkonna spetsialistid juba kolmeteistkümnendat korda Olustveres konverentsil „Põllumees kui tippjuht“, et muuhulgas rääkida põllumajanduse arengusuundadest, analüüsida ohtusid ja riske ning leida koos uusi võimalusi sektori kasvuks.

Konverentsi avaettekande teeb maaeluminister Tarmo Tamm, kes räägib põllumajanduse arengusuundadest aastal 2018. Lisaks ütlevad diskussioonpaneelis teemal: "Miks puudub Eestis üks suur piimatööstus?" sõna sekka mitmed oma ala asjatundjad, kellede seas on ka Väätsa Agro juht Margus Muld ning Järva-Jaanis tegutseva E-Piim Tootmine nõukogu esimees Sulev Mölder.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles