Suurte plaanidega alustanud pubi teatas uste sulgemisest

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veidi enam kui kuu aega tagasi sai uus lõbustusasutus Paides Parkali tänaval nimesildi. Nüüd tuleb see omanikul ukse kohalt jälle maha võtta.
Veidi enam kui kuu aega tagasi sai uus lõbustusasutus Paides Parkali tänaval nimesildi. Nüüd tuleb see omanikul ukse kohalt jälle maha võtta. Foto: Erakogu

Eilne pidu Paides Parkali tänaval veidi enam kui kuu aega tagasi avatud pubis Õel Ämm jäi viimaseks, sest omanik otsustas koha sulgeda.

Türilane Andreas Valk avas veebruari keskel Paides uue lõbustusasutuse, kus sai nädalavahetustel elava muusika saatel jalga keerutada. Avapidu tõi kohale palju uudistajaid ning huvilisi jagus järgnevatele pidudelegi, kuid suurest menust nii lühikese ajaga siiski rääkida ei saa.

Ettevõtmist alustas Valk isiklike säästude ja pisku laenurahaga. Sellest tulenevalt otsustas kuus aastat oma pubi mõtet peas mõlgutanud mees alustada tasa ja targu. Ruumid, mis ta Paides Parkali 18s rentis, olid üsna nutuses seisus ja vajasid korralikku remonti. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles