Muusika- ja teatrimaja sai ultramoodsa valguslahenduse

Silvi Lukjanov
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide muusika- ja teatrimaja sai uue valgustuse
Paide muusika- ja teatrimaja sai uue valgustuse Foto: Ants Leppoja

Täna esitleti Paide muusika- ja teatrimajas Nordea kontserdimajalt kingituseks saadud valgustehnikat, mis võimaldab teha Paides sama võimsaid asju kui Viinis, Berliinis ja Moskvas. Publik võttis näidatud valgussõu vastu aplausiga.

Paide muusika- ja teatrimajja kogunenud publiku seast kostus pärast mõneminutilist valgusšõu esitlust C. Orffi muusika "Carmina buranast" saatel vali aplaus ja ütlused, et oli see alles elamus, küll oli ikka võimas vaatepilt ja kõneldi läbi huumori ka, et nüüd jääb Paide suur saal väiksekski sellise võimsa valguse jaoks.

Nordea kontserdimaja juht Aivar Sirelpuu sõnas kingituse üleandmisel, et kui Estonia ooperi- ja balletiteater on end Paidega juba sedavõrd hästi sidunud, siis tahtsid nemad ka seda teha. „Kultuur ja isetegevus saavad minna paremaks vaid siis, kui ettevõtjatena toetame seda omakasupüüdmatult,” lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles