Paide linnas tiirutas ümber maja karu (5)

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Järva- ja Harjumaa piiri ligiduses elav Piret Eensoo märkas eile õhtul kella 17 paiku aknast välja vaadates, et hoovis jalutab ringi karu. 

Eensoo selgitas, et karu oli majast umbes 20 meetri kaugusel lauavirna juures. Kuna samas ligidal asub ka kompostihunnik, uskus Eensoo, et küllap sealt levivad lõhnad looma majale nii ligidale meelitasidki. 
Eensoode kodu asub keset metsi ja seal on kohtutud igasugu metsloomadega, seega hoovi peal ringi luusiv karu naist endast välja ei viinud. „Eks me oskame ohtu tunnetada,“ lisas ta. 
Kui Eensoo käis pärast karu lahkumist jälgi uudistamas, siis avastas ta, et varem oli seal uudistamas käinud veel teinegi mesikäpp. 
Eensoo naeris, et kuna pärast Paide valla liitumist Paide linnaga elavad ka nemad Paide linnas, siis on päris naljaks mõelda, et karud jalutavad linnas ringi. 

 

Kommentaarid (5)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles