Paide zumbatajad koguvad raha Saaremaa mehele

Silvi Lukjanov
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on loo juures illustratiivne
Foto on loo juures illustratiivne Foto: Erakogu

Seekordsel Paides toimuval heategevuslikul Zumba festivalil kogutakse raha treeneri sõbranna Saaremaal elavale isale, kes võitleb kopsuvähiga.

Paides Zumba treenignuid korraldav Alyona Tinyakova sõnas, et Zumba rahvas üle terve maailma ja ka treenerid siin Eestis on alati heategevuse poolt. „Paides oleme heategevusliku festivaliga toetanud Lastefondi, Naiste Kriisikodu, Vähiravifondi, oma panuse oleme saanud anda väga erinevatele inimestele,” kõneles ta. „Nüüd on see hetk, kui abi vajab minu väga lähedase inimese pere. Ühe meie armsa treeneri, minu sõbranna isa, kes võitleb neljanda staadiumi kopsuvähiga,” lausus ta.

Nii toimubki seekordne heategevuslik Zumba Paides 7. aprillil ja kõigil osalejatel on võimalus toetada Saaremaa pereisa Ott Paakspuu kopsuvähiravi ostmisel. „Treenerist sõbranna on ise ka kohal juhendamas ühte tundi,” lisas Tinyakova.

Kokku osaleb Paide ühisgümnaasiumi aulas toimuval Zumba festivalil kuni seitse treenerit, kes Tinyakova sõnutsi tantsutavad osalejaid vähemalt 1,5 tundi.  Ka toetussumma on kõigil osalejatel võimalus poetada kohapeal korjanduskarp. "Raha anname sõbrannale festivali lõpus ka kohe üle,” lausus ta.

„Nüüd on see hetk, kui abi vajab minu väga lähedase inimese pere. Ühe meie armsa treeneri, minu sõbranna isa, kes võitleb neljanda staadiumi kopsuvähiga,”

Heategevuslikul Zumba festivalil esineb ka tänavu Türi tantsustuudio naisrühm. Heategevuslik Zumba festival algab kell 13.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles